O meni / Kontakt

aa3

Rođena 12. decembra ‘89. u Jugi i to je čini mi se jedino zajedničko što imam s njom. Djetinjstvo, tinejdžerstvo i ovo neko kao ozbiljno doba (😉 )  provedeno u jednom gradu u sjevernom dijelu Bosne na istoimenoj rijeci, sve dok nisam odlučila sticajem (slučajnih i namjernih okolnosti i ljudi) otići malo zapadnije i vidjeti šta tamo ima za mene.

Neću daviti pričom kako sam iz one stvari ispala držeći olovku i knjigu u rukama, ali odrastanjem i upoznavanjem sebe shvatih  da u meni čuči neka želja za pisanom riječju (što mojom što tuđom) pa sam 2008. godine konačno skupila hrabrosti da i sama započnem pisati – to je ukratko to na tu temu.

Ovaj blog sam započela na nagovor prijatelja 2015. godine u septembru i na tome ću mu biti vječno zahvalna(Gorane, hvala ti).

Ono što će me učini sretnom je svakako čitanje, dijeljenje i komentarisanje tektstova koje vam budem predstavljala ovdje na blogu. A najbitnije od svega mi je da vam se dopadne to što radim, jer onda taj moj “posao” dobija dodatnu dimenziju i nije uzaludan i da ću vremenom izgraditi jedan kvalitetan blog a potom objaviti i knjigu koja mi je velika želja od samog početka stvaranja moje pisane riječi.

Ukoliko imate kakve prijedloge, primjedbe, želju za saradnjom, slobodno mi se obratite na email: slava.karamanovic@gmail.com ili ispunite obrazac ponuđen na kraju teksta.

Hvala na izdvojenom vremenu.

Slava

Vaše mišljenje o...

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s