O meni / Kontakt

20160610_175240

Rođena 12. decembra ‘89. u Jugi i to je čini mi se jedino zajedničko što imam s njom. Djetinjstvo, tinejdžerstvo i ovo neko kao ozbiljno doba (😉 )  provedeno u jednom gradu u sjevernom dijelu Bosne na istoimenoj rijeci, sve dok nisam odlučila sticajem (slučajnih i namjernih okolnosti i ljudi) otići malo zapadnije i vidjeti šta tamo ima za mene.

Neću daviti pričom kako sam iz one stvari ispala držeći olovku i knjigu u rukama, ali odrastanjem i upoznavanjem sebe shvatih  da u meni čuči neka želja za pisanom riječju (što mojom što tuđom) pa sam 2008. godine konačno skupila hrabrosti da i sama započnem pisati – to je ukratko to na tu temu.

Ovaj blog sam započela na nagovor prijatelja prošle godine u septembru i na tome ću mu biti vječno zahvalna(Gorane, hvala ti).

Ono što će me učini sretnom je svakako čitanje, dijeljenje i komentarisanje tektstova koje vam budem predstavljala ovdje na blogu. A najbitnije od svega mi je da vam se dopadne to što radim, jer onda taj moj “posao” dobija dodatnu dimenziju i nije uzaludan i da ću vremenom izgraditi jedan kvalitetan blog a potom objaviti i knjigu koja mi je velika želja od samog početka stvaranja moje pisane riječi.

Ukoliko imate kakve prijedloge, primjedbe, želju za saradnjom, slobodno mi se obratite na email: slava.karamanovic@gmail.com ili ispunite obrazac ponuđen na kraju teksta.

Takođe, tu je i moja facebook stranica ukoliko me želite pratiti na toj društvenoj mreži.

Hvala na izdvojenom vremenu.

Slava

Advertisements

Vaše mišljenje o...

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s